Referenser

Röster från några kunder

“Lotta har ett bra bemötande och är den bästa MediYoga-läraren jag har haft. Hon ser sina elever och kan hjälpa dem på den nivån de befinner sig. Hon är generös och delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Gillar även hennes positiva energi.”

Anna Zapparat Dahlberg

“Jag har gått på MediYoga hos Lotta under ett par år och det är fantastiskt. Jag känner stor skillnad i min kropp när jag går hos henne. Det är sköna, avslappnande pass men även bra rörelser för hela kroppen. Det inre lugnet och andningen som följer genom hela passet ger extra energi. Jag kan verkligen rekommendera Lotta!”

Pernilla Karlsson

“Detta är en träningsform som verkligen tilltalar mig. Rörelser i varierande svårighetsgrad och vilken nytta andningstekniken gjort, och så lätt att ta till. Har man då en ledare som Lotta blir det inte sämre. Pedagogisk, väl förberedd och uppmuntrande. Kursen har betytt mycket för mig, särskilt nu under dessa Coronatider.  Har lärt mig så pass mycket under de två 10-veckors kurser som jag medverkat i att jag kan göra MediYogan på egen hand. Kommer kursen igång igen, då vill jag vara med.”

Anita Frick, pensionär

“Hade inte tränat yoga tidigare, men hörde om en kurs med MediYoga på F&S. Under cytostatikabehandlingen med en enorm svaghet i kroppen och jobbiga tankar som malde, kändes det precis en rätt form av träning för mig.  Med Lottas mjuka, positiva, tillåtande och pedagogiska guidning kändes det möjligt att få ny energi. Att koncentrera sig i att andas, känna efter övningarnas påverkan och koncentrera sig att stanna i stunden är läkande. Och det är mäktigt att träna i en grupp fast man helt och hållet är inne i sin egen process.”

Kirsti Kaski

“Urgammal MediYogafilosofi kombinerad med Lottas personliga pedagogik ger avslappning och balans åt både kropp och skäl. Längtar redan till nästa kurs.”

Liuba Jönsson

“Jag upplever Lotta som en otroligt grundad person. Hon använder all sin livserfarenhet och klokskap när hon föreläser eller leder yogapass. Det gör att jag som deltagare känner mig sedd och kan ta till mig passet efter mina behov. Kan verkligen rekommendera Lottas Yoga.”

Katarina Kristiansson