Kurser och workshops

För dig som vill ha verktyg för självläkning
och som vill leva
balanserat och medvetet

Innehållet i mina kurser och workshops varierar och skräddarsys utifrån målgrupp och uppdragsgivare. Tiden kan variera från 1,5 timme och upp till heldagar.

Vi gör övningar i Mindfulness, MediYoga och andning. Givande diskussioner och aktivt deltagande är en självklar del vilket på ett naturligt och befästande sätt bidrar till att generera självinsikter och nya synvinklar.

Vi tränar närvaro som öppnar upp för en medvetenhet för balans mellan kropp, sinne och själ. När vi utövar närvaro i form av Mindfulness, yoga och meditation regelbundet och utför åtgärder och justeringar på den energimässiga grundnivån minskar och/eller försvinner de symtom som vi upplevde som sjukdom eller besvär. Med detta kan man lättare komma i kontakt med sin inre potential och därmed öka sin känsla av livskvalité, lugn, kraft, balans, glädje och trygghet.

Vi lär oss betydelsen av en medveten andning som är ett mycket kraftfullt instrument som berör och påverkar hela vår kropp psykologiskt, fysiskt och andligt. Den medvetna andningen är utrensande, motverkar stress, oro, ångest, rädslor och skapar lugn.

Vi samlar ihop våra splittrade energier och fokuserar på att uppleva stillhet i sinnet. Detta renar sinnet, kroppen slappnar av och spänningar släpps, koncentrationen ökar och du blir mindre reaktiv.

Övningarna varvas med teori för att lättare förstå sambanden. Läs mer om:

MediYoga >>

Mindfulness >>

Stresshantering >>